Zoekt u hulp bij het inrichten van functies op het gebied van operational risk management, non-financial control of compliance? Wilt u met enige frequentie begeleiding van uw self risk assessments of SIRA’s? Of hebt u andere, terugkerende, kleine opdrachten? Wellicht kunnen wij helpen. I AM Kim werkt samen met Torros, specialist in operational risk management en procesmanagement.

Rutger van Os is eigenaar van Torros. Waar Rutger sterk is in het koppelen van concepten, is Kim sterk in het werkbaar maken voor een specifieke organisatie. En als Kim inzet op duidelijke communicatie, bewaakt Rutger het dynamische krachtenveld.

Meer over Torros

Bedrijfskunde is de basis voor mijn expertises: operational risk management en procesmanagement. Met name de combinatie van performance- en risk management heeft mijn interesse. Ik ben gespecialiseerd in het realiseren van verbeteringen in organisaties. Ik ben alert op de dynamiek van de organisatie en identificeer en reageer op de onderliggende problemen. Daarbij gebruik ik een combinatie van sturing, humor en reflectie om verandering en verbetering tot stand te brengen. U kunt meer lezen op de website Torros of op LinkedIn.